Hoe het werkt

De aanwezigheid van de DebatMobiel roept vanzelf interactie op. Mensen lopen of fietsen er langs, lezen het bordje of vragen elkaar wat het is. Er is altijd een aantal mensen uit de straat betrokken bij de plaatsing. Al snel wordt duidelijk waar de kar voor dient: een uitnodigende plek om met elkaar in gesprek te komen. Een Burenbrief verspreiden helpt om te verhelderen waarom de kar er staat en werkt uitnodigend.

De DebatMobiel zwerft graag door de stad om mensen te inspireren. De DebatMobiel heeft inmiddels al in een heel aantal straten in Segbroek (Den Haag) gestaan. En op buurtfestivals. Ook in 2018 zal de kar veel in Segbroek rondreizen. Samen met de bewoners gaan we verder op onderzoek om te weten te komen hoe de leefomgeving wordt ervaren. En ook op andere plekken kan de DebatMobiel uitgenodigd worden.

Als je de DebatMobiel graag in jouw straat ontvangt, zorg dan dat je een groepje van minstens drie enthousiaste buren vormt en neem contact met ons op. Zie ook het Stappenplan. De DebatMobiel heeft een eigen agenda en kan ingeroosterd worden. 🙂

Heb je vragen? Schroom niet en neem contact met ons op.

 

Ik wil de DebatMobiel lenen: 

Woon je in Den Haag? Dat kan! Woon je niet in Den Haag, vraag dan ons team voor de mogelijkheden. Neem in beide gevallen contact met ons op.

 

Ik wil meer met mijn straat: 

Bekijk het stappenplan. We leggen je stap voor stap uit wat je kan doen.

 

Ik wil ook zo’n DebatMobiel: 

De DebatMobiel is open source. Alle informatie komt binnenkort op de website. Neem tot die tijd contact met ons op.